Klarien van Elburg - Coaching & Counselling


Hoe ik werk

Omdat iedere cliënt uniek is en ook zijn/haar hulpvraag zal ik ook bij iedere cliënt een individuele, op de situatie toegepaste werkwijze volgen. Mijn vaardigheden heb ik geleerd door diverse opleidingen en trainingen op zowel het reguliere als alternatieve vakgebied te volgen. Naast de als gediplomeerd Counsellor aangeleerde gespreksvaardigheden werk ik eclectisch, d.w.z. een werkwijze waarbij gebruik wordt gemaakt van een combinatie van verschillende methodes. Ik noem als voorbeeld graag:

  • Emotionele Psychologie
  • Acupressuur (aantikpunten)
  • Bachbloesem
  • Spiertesten
  • Intuïtief coachend tekenen
  • Kernwaarden
  • Emotioneel Evenwicht

Vertrouwelijkheid

Die is voor 100% gewaarborgd. Counsellors houden zich net als artsen aan de ethische code. Vraag vooraf aan een counsellor hoe ver zijn geheimhouding gaat. Omdat de wetgever van de counsellor in sommige gevallen eist om zaken door te geven. Sommige counsellors geven daar gehoor aan, andere counsellors doen aan absolute geheimhouding. Bijvoorbeeld op het moment dat een cliënt de wet heeft overtreden, nog steeds doet of van plan is, dan zijn er counsellors, therapeuten, artsen en andere hulpverleners die het juist vinden om andere mensen of instanties zoals: de politie, de sociale dienst, de belastingdienst, iemands ouders of leerkrachten in te lichten. Dit staat in hun ethische code.

Bron: Academie voor Counselling en CoachingklachtenPortaalZorg

Klarien van Elburg is aangesloten bij klachtenportaal|ZORG®. Klachtenportaal Zorg is in samenwerking met de door het Ministerie VWS erkende Geschilleninstantie KPZ de enige klachtenregeling voor zzp’ers in de zorg en kleinschalige zorgvoorzieningen welke volledig losstaat van branche en beroepsverenigingen.

Inschrijfbewijs

Opleidingen

Telefonisch kennismakingsgesprek Gratis
Reguliere sessie v.a. 76,-
Bachbloesemremedie - inclusief testen 40,-
Intakegesprek met aansluitend 1e sessie 100,-
Individuele workshop - Kernwaarden / Intuïtief coachend tekenen 100,-
Workshop kleine groep In overleg
Niet tijdig geannuleerde afspraken worden in rekening gebracht