Klarien van Elburg - Coaching & Counselling


In ons leven loopt het vaak niet of niet helemaal zoals we ons dat zouden wensen. Meestal komen we er op eigen houtje of met wat hulp van onze naasten wel weer uit. Soms lukt dat niet of lijkt juist de omgeving de oorzaak van het probleem en is het fijn om de hulp in te roepen van iemand die professioneel, maar vanuit het hart, naar jou en je situatie kijkt. Counselling, een laagdrempelige vorm van gesprekstherapie, zou dan een goede mogelijkheid zijn.

Als dit bij jou past dan wil ik graag die Counsellor/Coach zijn.


In mijn praktijk werk ik cliëntgericht en volg ik jou in jouw tempo. Daarbij maak ik gebruik van de kennis en vele methodes die door mij inzetbaar zijn waarbij ik mijn intuïtie volg. Alles gaat in overleg en in afstemming op jou en jij blijft de kapitein op het schip.

Door gericht vragen te stellen en te luisteren maken we de hulpvraag helder zonder daar eindeloos op door te gaan. Ik ga in mijn praktijk uit van de kracht van de cliënt en werk met jou aan de factoren die jou belemmeren in je kracht te blijven. Ook kijken we naar je sterke kanten en talenten die je mogelijk nog niet hebt ontdekt en wat eventueel de reden is dat je deze onvoldoende in kunt zetten. We nemen daarin je drijfveren en valkuilen mee.

Ik geloof dat ieder mens zijn eigen antwoorden heeft en ik help je graag ze te vinden. Zoals je ziet ga ik je niet vertellen wat je moet doen maar boor ik graag met jou je eigen bron van kennis, inzicht en wijsheid aan.

Met als doel: je eigen weg weer vanuit je eigen kracht te kunnen gaan.